Hem / Egna nyheter / Domarutbildning Steg 3 - Vi behöver dig!

Domarutbildning Steg 3 - Vi behöver dig!

Den 30/10 kl 10:00 - 17:00 arrangerar Handbollförbundet Öst Domarutbildning Steg 3. Ta chansen att utbilda dig till distriktsdomare!

Kul att handbollen är igång igen efter cirka ett år av nedstängd verksamhet för barn och ungdomar samt seniorer i de lägre divisionerna. Under upptakten av säsongen har det spelats mycket matcher i vårt nya distrikt, vilket är glädjande. Mindre glädjande är att vi upplever domartillsättningen som extremt ansträngd. Det har varit svårt att tillsätta domare till varje match. Anledningen till detta är att vi för tillfället inte har tillräckligt många domare som dömer på distriktsnivå. Därav har vissa matcher i upptakten av säsongen endast dömts av en domare och en del speciallösningar har anordnats.

Den 30/10 arrangerar Handbollförbundet Öst Domarutbildning Steg 3. En utbildning som ger behörighet att döma handboll på distriktsnivå. Efter genomförd utbildning är deltagarna behöriga att döma matcher i åldrarna U13 upp till U19.

Vi söker dig som för tillfället dömer på föreningsnivå (utbildad Steg 2-domare), dig som avslutat ditt domaruppdrag men åter vill börja döma handboll, spelare, ledare, tränare och andra personer som finner domaruppdraget som kul och inspirerande. Önskvärt är att man har någon form av handbollserfarenhet och själv är eller har varit aktiv som domare, spelare, ledare eller tränare inom handbollen.

Är du intresserad av att delta under utbildningen den 30/10 kan du anmäla dig HÄR.

Under dagen kommer det att bjudas på lunch och fika med tillhörande dryck.

Vi hoppas få möjligheten att utbilda många nya och gamla distriktsdomare lördagen den 30/10. Har ni frågor angående utbildningen, ta kontakt med Calle Andersson, Domar- och Funktionärsansvarig på HF Öst.

This is a mailto link
08-556 068 96