Hem / Egna nyheter / Premiär för Handbollfestivalen

Premiär för Handbollfestivalen

Helgen 4-5 december är det första omgången av Handbollfestivalen 2021-2022

Vi är så många som längtat, och äntligen är det snart dags!
Helgen 4-5 december är det premiär för handbollfestivalen säsongen 2021-2022 och barn födda 2013 och yngre står laddade med både skor, boll och vattenflaska. Handbollfestivalen genomförs fyra gånger under säsongen och riktar sig till barn som deltar i föreningarnas Handbollskola. En handbollfestival är en tränings- och matchsamling som pågår i ca tre timmar med lag från olika föreningar där man tillsammans genomför gemensam uppvärming, stationer, matchspel och avslutning.

Den här säsongen är det 112 lag anmälda från 30 olika föreningar! I varje omgång fördelas lagen i grupper om åtta som fördelas ut på 14 olika platser med lika många arrangörer. 

För att förbereda oss lite extra inför årets arrangemang har HF Öst idag under lunchen haft en digital träff med ett par av föreningarna och dess ledare. Under informationsträffen fick deltagarna bland annat höra om syftet med varför Handbollfestivalen arrangeras, dess histora och vad arrangerande förening behöver tänka på, samt vad gästande förening kan förvänta sig; gemensam samling och uppvärming, aktiva ledare och gemensam avslutning.

Vi avslutade informationsträffen med frågestund, och många tummar upp! Nu är vi alla redo, lycka till!
All information och material om Handbollfestivalen hittar ni här.