Hem / Egna nyheter / Senast nytt om tävling i HF Öst

Senast nytt om tävling i HF Öst

Här hittar ni den information och vägledning ni kan tänkas behöva.

Restriktionerna som presenterades i början på veckan hindrar inte handbollen från att fortsätta sin verksamhet. FHM ser de positiva delarna av vad idrotten bidrar med och vill därför att vi ska försöka så gott vi kan att fortsätta med vår idrott. Viktigt att ni håller er uppdaterade om vilka restriktioner som gäller och var uppmärksamma på att det kan skilja sig mellan olika regioner och kommuner.

Tävling inom HF Öst
Seriespel i alla åldersklasser, sammandrag och Regions Tolvan kommer att fortsätta enligt planering.

Vårens Spel och Handbollfestivalen har anpassats. Tävlingsansvarig i respektive förening har tidigare i veckan samt under dagen fått specifik information om uppläggen. Kontakta din förening vid eventuella frågor.

Para Gående Blå och Gul är pausad. Förhoppningen och målsättningen är att återuppta seriespelet igen helgen 12-13 februari. Anmälda föreningar informerades om beslutet tisdag 11 januari. 

Matchflyttar
Information om matchflyttar på hemsidan har uppdaterats, och ett nytt avsnitt har tillkommit, 4. Matchflytt på grund av Covid-19 – Tillvägagångsätt . HF Öst uppmanar alla att läsa all information på sidan för vetskap om hantering vid olika situationer. 

USM
Svenska Handbollförbundet meddelade under gårdagen att USM planeras att genomföras, men att en del grupper kommer att lottas om för att bla minska resorna och övernattning. Läs deras nyhet här.

Håll er uppdaterade
Håll er gärna uppdaterade via Svenska Handbollförbundets sida: Med anledning av coronaviruset.