Hem / Projektstöd Domare & Funktionär

Projektstöd Domare & Funktionär

Året 2021 får föreningarna projektstöd inom området domare och funktionärer för följande utbildningar. Vill ni läsa mer om olika projektstöd inom handbollen kan ni göra det på Svenska Handbollförbundet hemsida.

Domarutbildningar inklusive mentorskap

  • Domarutbildning steg 2. 
  • Mentors- och instruktörsutbildning domare steg 1 och steg 2. 
  • Beachdomare 1 

Föreningen behöver inte söka om medel genom IdrottOnline (IOL) eftersom utbildningen och deltagarna registreras vid anmälan där i. Föreningen erhåller utbetalning för sina deltagare efter att utbildningen genomförts och slutrapporterats av specialdistriktsförbundet (SDF) i Utbildningsmodulen i IOL. 500 kr/deltagare och maximalt 3 500 kr/arrangerande förening och utbildning. 

Domarutbildningarna skall vara slutrapporterade i Utbildningsmodulen i IOL senast 15/10 för att vara berättigade för projektmedel.

Projektmedel ges till utbildningar med SDF som anordnare.

Observera att icke godkända kursdeltagare vid redovisningstillfället och som godkänns senare skall av utbildningsledare rapporteras till SHF:s sportkontor, Niklas Axvallen, för att föreningen skall kunna erhålla bidraget.

Bidragen betalas ut löpande tills det att projektmedlen är förbrukade. Observera att det är först-till-kvarn principen som gäller.

POSTADRESS
Handbollförbundet Öst
Box 11016, 100 61 Stockholm

BESÖKSADRESS
Idrottens hus
Skansbrogatan 7, 118 60 Stockholm

E-post: This is a mailto link
Faktura: This is a mailto link
Bankgiro: 206-3469
Organisationsnummer: 802001-3499

SOCIALA MEDIER

Facebook_vit.svgInstagram_vit.svgTwitter_vit.svgLinked_vit.svg