Hem / Passningsrekordet

Passningsrekordet

Under Handboll NU kommer Svenska Handbollförbundet tillsammans med distriktsförbunden och föreningarna att försöka lyfta svensk handboll på olika sätt. Ett av de evenemang som kommer att genomföras är ett rekordförsök där alla bjuds in till att kasta handpassningar under en minut, för att sedan räkna samman passningarna till ett rekordstort antal.

 

När, hur och var?

Lördagen den 11/9 klockan 12.00 inleds den minut när svensk handboll ska försöka kasta ett valfritt föremål mellan sig ett rekordhögt antal gånger. Det givna förslaget är att kasta en boll, men varför inte en visselpipa, en klisterburk eller något annat? Endast den egna fantasin sätter gränserna!

 

Samla föreningen, lagkompisarna, domarkollegorna eller supportergänget och bidra till ett rekordhögt antal passningar. Den enda regeln som gäller är att föremålet ska kastas mellan två eller flera personer under en minut, för att sedan räkna ihop det totala antalet passningar. Ni kan befinna er var som helst, i Sverige eller utomlands, bara ni känner er som en del av svensk handboll och vill bidra med ert engagemang till vår kraftsamling!

 

Var med och tävla!

När minuten är avslutad kommer ni att få skicka in ert resultat till vårt räkneformulär. Om ni vill vara med och tävla om fina priser för störst kreativitet kommer ni dessutom att bli ombedda att dela med er av ett filmklipp som visar upp ert bidrag. Fullständiga tävlingsregler kommer publiceras inom kort.  

 

Dela gärna ert bidrag i sociala medier under #HandbollNu och #handbollpassaralla, oavsett om ni vill vara med och tävla eller inte, så att resten av handbollssverige får ta del av det ni gör.

POSTADRESS
Handbollförbundet Öst
Box 11016, 100 61 Stockholm

BESÖKSADRESS
Idrottens hus
Skansbrogatan 7, 118 60 Stockholm

This is a mailto link
Faktura: This is a mailto link
Bankgiro: 206-3469
Organisationsnummer: 802001-3499

SOCIALA MEDIER

Facebook_vit.svgInstagram_vit.svgTwitter_vit.svgLinked_vit.svg