Hem / RF-SISU

RF-SISU

Om RF-SISU
Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarna är på riksnivå två organisationer. På distriktsnivå har RF och SISU Idrottsutbildarna lagts samman till en organisation – RF-SISU Distrikt. Det finns 19 olika distriktsförbund runt om i Sverige som jobbar med att på olika sätt stödja distriktens idrottsföreningar och specialidrottsförbund.

Vårt grundläggande uppdrag är att företräda, stödja och samordna idrottsrörelsens gemensamma frågor regionalt och lokalt samt verka för och bidra till idrottens utveckling genom folkbildning och utbildning.

Idrottens värdegrund, inkludering, mångfald och jämställdhet är självklara ledord hos oss. Vi arbetar aktivt med att stödja föreningarnas och förbundens utveckling av exempelvis parasport, barn- och ungdomsidrott samt inte minst den mycket viktiga frågan om tillgången till idrottens anläggningar och andra idrottsmiljöer. Vi genomför även riktade satsningar i utvalda områden där idrotten behöver växa. Vi samarbetar med kommuner, myndigheter och organisationer.

För mer information och kontakt:

RF-SISU Stockholm
Kontkat: Håkan Nilsson

RF-SISU Gotland
Kontakt: Tomas Jansson

RF-SISU Sörmland
Kontakt: Sussie Stjernström Olsson

RF-SISU Uppland
Kontakt: Emma Svensson

POSTADRESS
Handbollförbundet Öst
Box 11016, 100 61 Stockholm

BESÖKSADRESS
Idrottens hus
Skansbrogatan 7, 118 60 Stockholm

This is a mailto link
Faktura: This is a mailto link
Bankgiro: 206-3469
Organisationsnummer: 802001-3499

SOCIALA MEDIER

Facebook_vit.svgInstagram_vit.svgTwitter_vit.svgLinked_vit.svg