Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Lär dig om Idrottsföräldraskap med Johan Fallby

Rensa kalendern – torsdagen den 21 september är det dags för webbinarium med Johan Fallby i ämnet Idrottsförälder!

Snart är det Handboll NU!
Mellan den 15 och 24 september visar vi tillsammans upp vår sport i stort som smått över hela landet. Handbollförbundet Öst arrangerat ett webbenerium torsdag den 21 september med Johan Fallby som är idrottspsykologisk rådgivare med omfattande erfarenhet inom idrottssammanhang. Johan kommer under kvällen att dela med sig av sina insikter och expertis om webbenariets tema "Idrottsföräldern - närvarande men inte styrande" som är en pusselbit av Handbollförbundet Östs projek #shyssthandboll.

När, var, hur?
Ta chansen att fördjupa dina kunskaper om hur man stöttar och utvecklar unga idrottare genom rätt föräldraskap. Boka in den 21 september kl.18.30 - 20.00 i din kalender. Webbenariet är digitalt och kommer att äga rum via Microsoft Teams.
Här kan du anmäla dig. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hur deltar du, din förening eller ditt lag under Handboll NU?
Arrangerar ni handbollens dag den 16 september, öppna träningar, prova-på-verksamhet eller något helt annat? Gå in på Handbo Öppnas i nytt fönster.ll Öppnas i nytt fönster.NU Öppnas i nytt fönster. få inspiration, tips och ideér på vad din förening kan göra - och dela med dig till oss om vad din förening ska göra. Tagga @handbollnu Länk till annan webbplats. och @handbollost Länk till annan webbplats. i era sociala medier så hjälper vi er att sprida era aktiviteter!

Publicerad: 2023-09-07

Senast uppdaterad: 2023-09-07

Författare: Anders Mattsson

Intressant? Dela gärna!